Honningspecialisten, kvalitetshonning fra egne bigårde

Om Honningspecialisten

lyngbigårdHonningspecialisten har placeret bifamilierne på nøje udvalgte lokaliteter, så det er muligt for os at høste specielle honningtyper af høj kvalitet. Derudover høster vi honningen flere gange i sæsonen for at sikre, at nektaren fra blomster med forskellig blomstringstid holdes adskilt. Vi behandler honningen nænsomt, så alle smagsnuancer og enzymer bevares.

brunch

Honningspecialistens mål er at producer specialhonning af høj kvalitet. Honning, hvor forskellene mellem de forskellige typer, lokaliteter og høstår kan smages og nydes. Vores honninger skal være anderledes og mere spændende end et ensartet standartprodukt uden karakter.
Honningspecialisten står for alle led i produktionen fra pasning af bierne over høst og honningbehandling til pakning.
Pressen skrev: (166 Kb)

Økologisk honning


 

Honningspecialisten driver biavl efter økologiske principper – uden brug af pesticider eller antibiotika i biavlen. Og vores bistader er lavet af massivt træ.


Vores bifamilier i Småland og Halland er placeret, hvor der kun er vild flora og meget langt - mere end 10 km - til forurenende civilisation f.eks. pesticidbehandlede marker, fabrikker, byer eller større veje.

Honningspecialisten v/ Marie-Louise & Henrik