Honningspecialisten, kvalitetshonning fra egne bigårde

Salgsvilkår

Bestilling

Honning Hvis De er interesseret i vore produkter, kan de bestilles ved at benytte vores bestillingsblanket eller ved at sende en med angivelse af ønsket produkt og mængde, samt Deres navn og adresse.
Så sender vi en ordrebekræftelse med betalingsinformationer. Priserne er inkl. moms - men ekskl. porto og ekspeditionsgebyr.

Betaling

Honningspecialisten modtager betaling via vor bankkonto. Totalbeløbet samt kontonr. emailes til Dem, når bestillingen er modtaget.

Levering

Produkterne kan leveres så længe lager haves. Leveringen foregår via postvæsenet eller ved særaftaler.

Persondataoplysninger

Til brug for salg og levering af Honningspecialistens produkter har vi brug for kontaktoplysninger til Dem. Honningspecialisten bruger udelukkende disse oplysninger i forbindelse med levering af bestilte produkter og videreformidler ikke disse til trediepart. Honningspecialisten foretrækker kommunikation med Dem via email, og telefonnummer udbedes blot som sikkerhed for hurtig kontakt til Dem, hvis der skulle opstå tvivl om den korrekte leveringsadresse ved vores eventuelle personlige levering.

Honningspecialisten vil gerne kunne benytte Deres email-adresse til at gøre Dem opmærksom på nye spændende produkter i vores sortiment. Ønsker De ikke vores informationsmails, giver De os blot besked. Da Honningspecialisten ønsker Dem som faste kunder til vores kvalitetsprodukter, vil vi selvfølgelig gøre vores yderste for at betjene Dem bedst muligt.

Se iøvrigt Honningspecialistens juridiske vilkår.

Honningspecialisten v/ Marie-Louise & Henrik